BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

Tyhjennyspumput

Tekniset tiedot

 • Max. tuotto 19,8 m3/h (330 l/min)
 • Max. nostokorkeus 11 m
 • Max. lämpötila +45 °C
 • Max. upotussyvyys 10 m
Pyydä tarjous tästä tuotteesta
Tyhjennyspumppu kellareihin ja muihin vedenpoistoihin.
Mast Pumpenin K-sarja tyhjennyspumput

Kuvaus

Tehokas, kätevä ja laadukas tyhjennyspumppu. Sellainen on Mast Pumpenin K-sarja. Tyhjennyspumput ovat Saksassa valmistettuja laadukkaita pumppuja, jotka soveltuvat niin kellareiden kuivaukseen, pienten kaivojen tyhjennykseen, hätätilannepumppauksiin tulvimistilanteissa ja muihin vedensiirron tarpeisiin.  Nämä tyhjennyspumput ovat kevyitä, monipuolisia, kestäviä, pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä. Ominaisuuksiin kuuluu muun muassa, että näillä voidaan pumpata nesteitä jopa aina 3 mm:iin asti. Näillä pumpuilla voidaan pumpata sekä puhtaita, että likaisia vesiä. Normaalikäytössä, kun pumpun sihti on paikallaan, pumppu voi pumpata lävitseen vesiä, jotka sisältävät maksimissaan 10 millimetrin kokoisia partikkeleita tai epäpuhtauksia.  Pumpattavat vedet voivat olla lämpötilaltaan maksimissaan +45 °C, mutta pumppu sallii myös hetkellisen pumppaamisen korkeamman lämpötilan vettä. Veden lämpötila voi hetkellisesti olla jopa +80 °C, mutta tällöin pumpulla voidaan pumpata maksimissaan 3 minuuttia. K-sarjan tyhjennyspumppujen ominaisuuksiin kuuluu myös, että ne ovat varustettuja ylikuormitussuojalla, jolloin moottorin ylikuumenemiseltä vältytään.

K-sarjan tyhjennyspumppu sisältää useamman eri kokovaihtoehdon. Pumppukoot on esitetty kuvassa 1 esitetyssä pumppumalliston QH-käyrästössä, jossa ilmenee mallien tuotot ja nostokorkeudet. Kuvassa 2 on esitetty tämän tyhjennyspumppumalliston muita teknisiä tietoja.

QH-käyrät tyhjennyspumppuun

Kuva 1. Pumppumallin QH-käyrästö.

Tekniset_tiedot_tyhjennyspumppu

Kuva 2. Tyhjennyspumppujen tekniset tiedot.

Miksi valita Mast Pumpen -tyhjennyspumppu? Valitset tälläisen tyhjennyspumpun, mikäli arvostat seuraavia asioita:

 • Suunniteltu ja valmistettu Saksassa
 • Keveys
 • Monipuolisuus
 • Tehokkuus
 • Pitkäikäisyys

Tyhjennyspumput voidaan varustella pintakytkimin. Pumpuista on saatavilla perusmallin lisäksi malliversio S ja SA. Malliversio S on varustettu ulkopuolisella pintakytkimellä, kun taas malliversio SA on varustettu sisäänrakennetulla pintakytkimellä ja tulvimishälyttimellä. Nämä tyhjennyspumput on myös lisävarusteilla eri tarvikkein, kuten erilaisin letkutarvikkein ja nosto-/kiinnitysköysin. Pumppukoosta K5 on saatavilla myös niin sanottu pelastuspaketti. Paketti sisältöineen on esitelty kuvassa 3. Pelastuspaketti sisältää pumpun lisäksi paloletkun 10 m liittimineen, letkuliittimen pumppuun, kiinnitysköyden ja säilytys-/kuljetuslaatikon.

Pelastuspaketti pumpulla ja tarvikkeilla.

Kuva 3. Saatavilla oleva valmis pelastuspaketti.

Joni Nordström

Sinua palvelee

Joni Nordström

Joni Nordström

  Pyydä tarjous tästä tuotteesta

  TUOTTEET

  MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

  Ota yhteyttä
  Puh. 09 272 6017
  bpi@bpi-chempump.fi

  Käyntiosoite
  Spjutsundintie 46
  01190 SIPOO

  Postiosoite
  PL 37
  01190 SIPOO-BOX

  Copyright © 2021 BPI-Chempump Oy

  Ota yhteyttä

  Pyydä tarjous