BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

Tyhjennyspumput

Tyhjennyspumput hyvällä teholla, näppärällä käytettävyydellä sekä luotettavalla kestävyydellä. Sellaisia ovat käyttövarmuudestaan ja monipuolisuudestaan tunnetut ammattitason Mast Pumpenin K-sarjan tyhjennyspumput. BPI-Chempump tarjoaa Mast Pumpenin uppopumput ammattikäyttöön ja satunnaiseen tarpeeseen!

Tyhjennyspumpun tekniset tiedot

 • Max. tuotto 19,8 m3/h (330 l/min)
 • Max. nostokorkeus 11 m
 • Max. lämpötila +45 °C
 • Max. upotussyvyys 10 m
Pyydä tarjous tästä tuotteesta
Tyhjennyspumppu kellareihin ja muihin vedenpoistoihin.
Mast Pumpenin K-sarja tyhjennyspumput

MEILTÄ LAADUKKAAT SAKSALAISET TYHJENNYSPUMPUT

Mast Pumpenin tyhjennyspumput ovat Saksassa valmistettuja laadukkaita ja pitkäikäisiä pumppuja, jotka soveltuvat niin kellareiden kuivaukseen kuin pienten kaivojen tyhjennykseen, hätätilannepumppauksiin tulvimistilanteissa ja muihin ammattilaistason haastaviin vedensiirron tarpeisiin.

Meiltä pystyt tilaamaan nopealla aikataululla tyhjennyspumput ja kaiken muun tarvittavan kilpailukykyiseen hintaan. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat mm. pelastuslaitokset, muut viranomaiset, kiinteistöhuoltoyhtiöt ja LVI-alan yritykset. Meiltä löydät aina oikean laitteen tarpeeseen kuin tarpeeseen. Lisäksi saat asiantuntevat neuvot, miten tyhjennyspumput valitaan. Meillä on vuosikymmenten kokemus alalta. Pystymme siis auttamaan sinua, oli tarpeesi pieni uppopumppu tai isompi kokoinen pumppu.

Laadukkaat K-sarjan tyhjennyspumput ovat kevyitä, monipuolisia, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Niillä voidaan pumpata nesteitä jopa 3 mm:iin asti. Näillä pumpuilla voidaan pumpata sekä puhtaita, että likaisia vesiä. Olipa kohteesi työmaan likavettä täynnä oleva monttu, kellari tai haastava jäteveden nopeaa käsittelyä vaativa tilanne. Normaalikäytössä, kun pumpun sihti on paikallaan, tyhjennyspumput voivat pumpata vesiä, jotka sisältävät maksimissaan 10 millimetrin kokoisia partikkeleita tai muita epäpuhtauksia.

Pumpattavat vedet voivat olla lämpötilaltaan maksimissaan +45 °C, mutta tyhjennyspumput sallivat myös hetkellisen pumppaamisen korkeamman lämpötilan vettä. Veden lämpötila voi hetkellisesti olla jopa +80 °C, mutta tällöin sillä voidaan pumpata maksimissaan 3 minuuttia. K-sarjan pumppujen ominaisuuksiin kuuluu myös, että ne on varustettu ylikuormitussuojalla, jolloin moottorin ylikuumenemiselta vältytään.

K-sarjan tyhjennyspumput sisältävät useamman eri kokovaihtoehdon. Pumppukoot on esitetty kuvassa 1 esitetyssä pumppumalliston QH-käyrästössä, jossa ilmenee mallien tuotot ja nostokorkeudet. Kuvassa 2 on esitetty tämän tyhjennyspumppumalliston muita teknisiä tietoja

 

QH-käyrät tyhjennyspumppuun
Kuva 1. Pumppumallin QH-käyrästö.
Tyhjennyspumput ja niiden tekniset tiedot. Mast Pumpenin pumput ovat laadultaan ja toiminnaltaan erinomaisia.
Kuva 2. Tyhjennyspumppujen tekniset tiedot.

Miksi valita Mast Pumpen -tyhjennyspumput?

Valitset Mast Pumpenin tyhjennyspumput, mikäli arvostat seuraavia asioita:

 • Suunniteltu ja valmistettu Saksassa
 • Keveys
 • Monipuolisuus
 • Laatu
 • Helppokäyttöisyys
 • Tehokkuus
 • Käyttövarmuus
 • Pitkäikäisyys

Tyhjennyspumput voidaan varustella pintakytkimin. Pumpuista on saatavilla perusmallin lisäksi malliversio S ja SA. Malliversio S on varustettu ulkopuolisella pintakytkimellä, kun taas malliversio SA on varustettu sisäänrakennetulla pintakytkimellä ja tulvimishälyttimellä. Pumppujen koko vaihtelee mallin mukaan, valikoimasta on mahdollista löytää suuri mutta myös pieni uppopumppu.

Nämä laadukkaat tyhjennyspumput voi myös lisävarusteilla monin eri tarvikkein, kuten erilaisin letkutarvikkein ja nosto-/kiinnitysköysin. Pumppukoosta K5 on saatavilla myös niin sanottu pelastuspaketti. Paketti sisältöineen on esitelty kuvassa 3. Pelastuspaketti sisältää pumpun lisäksi paloletkun 10 m liittimineen, letkuliittimen pumppuun, kiinnitysköyden ja lisäksi säilytys-/kuljetuslaatikon. Tyhjennyspumput ovat erinomaisia, kun talon kellari tai muu paikka lainehtii. Tyhjennyspumput tarjoavat nopean ja tehokkaan avun veden poistoon.

Meiltä löydät aina juuri oikeat tyhjennyspumput vaativaan ammattikäyttöön. Näillä laitteilla pidät suurenkin tyhjennyskohteen vapaana vedestä – sujuvasti, ilman ylikuumenemisriskiä tai ylimääräistä säätämistä. Tutustu valikoimaamme verkossa ja ota yhteyttä, niin asiantuntijamme kartoittaa kohteeseenne sopivat tyhjennyspumput. Mast Pumpenin laadukkaat uppopumput ammattikäyttöön sopivat vaativampiinkin olosuhteisiin!

Pelastuspaketti tyhjennyspumpulla ja tarvikkeilla. Tyhjennyspumput voivat tulla tarpeeseen kaikenlaisissa hätätilanteissa.
Kuva 3. Saatavilla oleva valmis pelastuspaketti. Tyhjennyspumput sopivat muun muassa myös sammutuskäyttöön.

Tyhjennyspumput – Pyydä tarjous!

Joni Nordström

Sinua palvelee

Joni Nordström

Joni Nordström

  Pyydä tarjous tästä tuotteesta


  TUOTTEET

  MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

  Ota yhteyttä
  Puh. 09 272 6017
  bpi@bpi-chempump.fi

  Käyntiosoite
  Spjutsundintie 46
  01190 SIPOO

  Postiosoite
  PL 37
  01190 SIPOO-BOX

  Copyright © 2024 BPI-Chempump Oy

  Ota yhteyttä

  Pyydä tarjous