BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

Työmaapumput

Meiltä löydät ammattitason työmaapumput työmaiden kuivaukseen ja erilaisiin haastavimpiin vedenottoihin.

Tekniset tiedot

 • Max. tuotto 144 m3/h (2400 l/min)
 • Max. nostokorkeus 21 m
 • Max. lämpötila +90 °C
 • Max. upotussyvyys 20 m
Pyydä tarjous tästä tuotteesta
Alumiininen työmaapumppu
Mast Pumpen työmaapumppu varusteineen Työmaapumppu kaivannossa Työmaapumppu 2400 l/min 400 V

TEHOKKAAT JA HELPPOKÄYTTÖISET TYÖMAAPUMPUT

Mast Pumpenin valmistama työmaapumppu on käyttömukavuutta arvostavan ammattilaisen valinta. Nämä saksalaisvalmisteiset laitteet kestävät ne kovemmatkin kenttäolosuhteet aina toimintavarmoina. Laitteet voi ottaa heti käyttöön, kunhan saatavilla on asianmukaista virtaa.

Mast pumpenin työmaapumput soveltuvat kaivantojen, kuoppien ja kuilujen tyhjennykseen sekä myös moniin erilaisiin vedenoton tarpeisiin. Pumput on suunniteltu kovaa käyttöä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen. Niiden rakenne on hyvin jämerä, mutta samalla jämeryys on yhdistetty laitteen keveyteen. Tämä lisää käytettävyyttä. Näin ollen pumppu onkin sekä miellyttävä käyttää, että siirtää pumppauskohteen vaihtuessa. Mast Pumpenin työmaapumppu onkin erinomainen valinta ja usein se päätyy meiltä eri pelastuslaitosten käyttöön tai vaativille työmaille. Tämä kertoo merkin toimintavarmuudesta kaiken oleellisen.

Rakenneosissa on käytetty meriveden kestävää alumiinia, jolla on saatu rakenne kevenemään, mutta silti jämeräksi ja soveltuvaksi moneen kohteeseen. Laite pitää kokea itse.

Näin ollen Mast Pumpenin valmistama työmaapumppu onkin oiva kumppani haastavissakin kohteissa. Nämä pumput ovat mukavia käyttää ja ne ovat myös helposti siirrettävissä esimerkiksi huoltoautosta tyhjennettävän kohteen viereen. Pumppujen paineyhde on varustettu kierreliitoksella, mutta siihen sisältyy myös Storz-liitin, jolloin letku on hyvin nopea liittää pumppuun. Pumpun akselitiivistys on valmistettu siten, että sitä voidaan käyttää luotettavasti tyhjänä, eli pumppu kestää kuivakäyttöä.

Pumppumallista riippuen ominaisuuksiin kuuluu myös automaattinen pyörimissuunnan valinta, jolloin väärän pyörimissuunnan aiheuttamat moottoriongelmat ja vauriot ovat poissuljettuja. Muita turvaominaisuuksia ovat muun muassa ylikuormitussuoja, alijännitesuoja ja akselitiivisteen automaattinen valvonta.

 

LISÄVARUSTEET

Saatavilla laajasti erilaisia lisävarusteita. Saat meiltä näihin pumppuihin sopivat tarvikkeet kuten:

 • Letkut
 • Kantokorit
 • Liittimet
 • Vikavirtasuojat
 • Kiinnitysköydet
 • Pintakytkimet

Tee kestävä ja samalla ekologinen valinta. Valitse Mast Pumpen työmaapumppu. Kysy myös mahdollisuutta vuokrata pumppu!

Meiltä löydät aina juuri ne oikeat pumput vaativaan ammattikäyttöön. Näillä laitteilla pärjäät myös ilman ylikuumenemisriskiä tai muuta ylimääräistä säätämistä. Tutustu valikoimaamme verkossa ja ota yhteyttä, niin tarvittaessa asiantuntijamme alkaa kartoittaa kohteeseesi soveltuvaa ratkaisua.

Teknisiä tietoja

Työmaapumppu tekniset tiedot

Joni Nordström

Sinua palvelee

Joni Nordström

Joni Nordström

  Pyydä tarjous tästä tuotteesta


  TUOTTEET

  MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

  Ota yhteyttä
  Puh. 09 272 6017
  bpi@bpi-chempump.fi

  Käyntiosoite
  Spjutsundintie 46
  01190 SIPOO

  Postiosoite
  PL 37
  01190 SIPOO-BOX

  Copyright © 2024 BPI-Chempump Oy

  Ota yhteyttä

  Pyydä tarjous