BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

Pumput – keskipakopumppu on yleisin pumppuvalinta

Keskipakopumppu syöttää nesteen pumpun imupuolelle. Kun juoksupyörä pyörii liikkeen vaikuttamana kulloinkin pumpattava neste yksinkertaisesti sinkoutuu säteensuuntaisesti ulospäin. Suuri energia saavutetaan pumpun korkealla pyörimisnopeudella. Kun siis valitset pumppua, on valintasi mitä todennäköisemmin juuri keskipakopumppu.

Toimintatapansa vuoksi sitä voidaan kutsua tyypiltään myös dynaamiseksi pumpuksi. Pumppuja on kuitenkin paljon erilaisia. Tärkeää onkin ottaa huomioon erilaisia lähtötietoja, jotta voidaan valita kohteeseen oikea ja paras keskipakopumppu tai syrjäytyspumppu.

Henkilökuntamme auttaa aina oikean tuotteen valinnassa oikeaan kohteeseen. Moni asiakassuhde meillä onkin alkanut asiakkaan ottaessa yhteyttä ongelmatilanteessa. Työmme onkin usein luovaa ongelmanratkaisua ja oikeiden laitteiden valitsemista käyttökohteeseen sopiviksi.

Keskipakopumppu – Kysy lisää! Kysy lisää muista pumpuista!

Akselitiivisteelliset keskipakopumput

Metalli- ja muovipumput akselitiivisteellä varustettuna.

Magneettivetoiset pumput

Magneettivetoiset keskipako- ja syrjäytyspumput.

API-pumput

Magneettivetoiset ja akselitiivisteelliset API-pumput.

Kalvopumput

Paineilma- ja sähkötoimiset kalvopumput.

Pystyasenteiset keskipakopumput

Pystyasenteiset muovivalmisteiset keskipakopumput.

Monivaihepumput

Vaaka- ja pystyasenteiset monivaihepumput.

Paineenkorotuspumput

Linjaan asennettavat paineenkorotuspumput.

Annostelupumput

Erilaisia annostelupumppuja lisävarusteineen.

Hammasrataspumput

Hammasrataspumput raskaaseen ja kevyeen käyttöön.

Uppo- ja jätevesipumput

Uppo- ja jätevesipumput uppo- sekä kuiva-asenteisena.

Kumisiipipumput

Metalliset ja muoviset kumisiipipumput.

Nesterengaspumput

Kahteen suuntaan toimivat nesterengaspumput.

Itseimevät pumput

Itseimevät keskipakopumput.

Lohkoroottoripumput

Viskoosisten aineiden, lietteiden ja massojen käsittelyyn.

Tynnyripumput

Tynnyripumput ohuiden ja keskiviskoosisten nesteiden käsittelyyn.

Epäkeskoruuvipumput

Viskoosisille väliaineille, lietteille ja elintarvikkeille.

Letkupumput

Viskoosisten väliaineiden siirtoon, kuten elintarvikkeiden pumppaukseen.

Pumppuhuolto

Pumppujen huolto- ja asennuspalvelut.

Millainen keskipakopumppu tulisi valita?

Keskipakopumppua valittaessa on hyvä ottaa huomioon muun muassa pumpattava väliaine, tarvittava tuotto ja nostokorkeus, mutta myös imupuolen olosuhteet ja asennuskohteen tiedot ovat tärkeitä. Lähtötietojen perusteella pumpulta voidaan vaatia tiettyjä erilaisia teknisiä ratkaisuja. Meillä tarjonta ei esimerkiksi rajoitu pelkästään metallisiin akselitiivisteellisiin pumppuihin, vaan voimme tarjota esimerkiksi magneettivetoisia pumppuja sekä muovista valmistettuja malleja. Meiltä löytyy pumppuja niin vaaka-asenteisena, kuin myös pystyasenteisena.

 

Lyhytrakenteinen magneettivetoinen keskipakopumppu

Magneettivetoinen keskipakopumppu (lyhytrakenteinen)

Halutessasi pumpata puhdasta vettä tai jätevettä, perinteinen valuraudasta valmistettu keskipakopumppu akselitiivisteellä voi olla riittävä valinta.

Pumpattavan nesteen ollessa syövyttävää, vaarallista tai haitallista kemikaalia, kannattaa valita magneettivetoinen pumppu. Se lopettaa pumpusta johtuvat vuodot, joka taas lisää työturvallisuutta ja vähentää kunnossapitokuluja. Lisäksi se on kustannustehokas, sillä esimerkiksi kemikaalien käsittelyssä akselitiivisteellisellä keskipakopumpulla tarvitaan usein monimutkaisempia kuluvia akselitiivisteitä, mahdollisineen tiivisteiden huuhteluilla, joka taas lisää juoksevia kuluja.

Magneettivetoisiin pumppuihin voit tutustua täältä »

Syrjäytyspumput

Pumppauskohde ja käyttötapa voivat vaatia keskipakopumpusta poikkeavaa pumpputyyppiä. Katse kääntyy tällöin syrjäytyspumppuihin. Esimerkiksi kalvopumput ja lamellipumput ovat syrjäytyspumppuja. Syrjäytyspumppua valittaessa on myös tärkeää tietää mahdollisimman paljon lähtötietoja, jotta voidaan valita paras ja kustannustehokkain syrjäytyspumppu.

Keskipakopumppu käy suurimpaan osaan pumppauskohteista, mutta on tiettyjä prosesseja joihin se ei ole paras tai järkevin ratkaisu. Silloin katseet tulee kohdistaa syrjäytyspumppujen valikoimaamme. Syrjäytyspumpuille tyypillisiä käyttökohteita ovat erilaiset annostelupumppaukset, jaksottaiset pumppaukset tai teollisuuksien erilaiset erikoisprosessit.

Syrjäytyspumppuja ovat esimerkiksi kalvo-, letku-, mäntä-, lamelli- ja hammasrataspumput. Pumppuja löytyy moneen eri käyttötarkoitukseen ja niitä saa mallista riippuen joko sähkömoottorilla tai paineilmatoimisina. Syrjäytyspumppua etsiessä voit tutustua laajemmin pumppuvalikoimaamme ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin. Avulias henkilökuntamme on saatavilla ja käytettävissä. Voitkin kysyä heiltä suoraan apua.

Ota yhteyttä jo tänään niin ratkaistaan haasteesi

 

Miksi valita BPI-Chempump pumpputoimittajaksesi?

Me BPI-Chempump Oy olemme kotimainen perheyritys, jonka tarkoitus ja perustehtävä on löytää asiakkaidemme tarpeet täyttävät ja jopa ylittävät pumppuratkaisut. Haluamme avoimella vuorovaikutuksella löytää asiakkailemme heitä parhaiten palvelevat laitteet niin, että niiden käyttö olisi mahdollisimman vaivatonta käytössä. Tavoitteenamme on, että asiakkaat muistavat meidät dynaamisesta, joustavasta ja avuliaasta palvelusta, jonka kanssa on luotettavaa, mukavaa ja helppoa tehdä kauppaa.

TUOTTEET

MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

Ota yhteyttä
Puh. 09 272 6017
bpi@bpi-chempump.fi

Käyntiosoite
Spjutsundintie 46
01190 SIPOO

Postiosoite
PL 37
01190 SIPOO-BOX

Copyright © 2024 BPI-Chempump Oy

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous