BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

WP-sarja

 • Max. tuotto 750 m3/h
 • Max. nostokorkeus 38 m
Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Kuvaus

WP-sarjan pumput ovat tukkeutumattomia itseimeviä jätevesipumppuja, jotka on suunniteltu niin kunnallistekniikan tarpeisiin kuin myös teollisuuden jätevesien käsittelyyn. Pumpun etuihin kuuluu tasainen suorituskyky ja luotettava toiminta. Pumpulla on myös hyvä imukyky, jolloin pumpulla saadaan kätevästi nostettua nestettä pumpun alapuolisista säiliöistä tai altaista. Takaa ulosvedettävä rakenne auttaa huoltotoimenpiteissä ja helpottaa vianmäärityksissä.

Nämä itseimevät jätevesipumput ovat runkomateriaaleiltaan valurautaa, kun taas juoksupyörä voi olla valurautaa tai vaihtoehtoisesti ruostumatonta terästä. Juoksupyörät ovat malliltaan puoliavoimia. Nämä pumput voivat käsitellä partikkeleita, jotka ovat pumppukoosta riippuen jopa 76 mm. Pumppujen maksimituotto on 750 m3/h ja nostokorkeus maksimissaan 38 metriä.

Asennusvinkkejä. Asennuksessa voidaan käyttää imupuolella putkia tai letkuja, jotka ovat soveltuvia pumpattavalle aineelle. Letkuja käytettäessä letkun tulee riittävän vahvaa, jotta se ei painu kasaan alipaineessa. Imuputken tulisi olla mahdollisimman lyhyt ja suora. Käytä myös mahdollisimman vähän muita komponentteja ja painehäviötä aiheuttavia laitteita imuputkessa. Upoksiin asennettu imuletku tai -putki tulee asentaa vähintään 1,5 putken/letkun halkaisijan verran kaivon seinästä. Jos kohteessa käytetään imusihtiä, niin otsapinta-ala tulisi olla noin 4-6 kertaa putken säde. Sihdin reikien tulee olla halkaisijaltaan myös riittävän suuret. Muita asennusvinkkejä saat pumppumyyjiltämme.

Voit tutustua pumppumallin esitteeseen alla olevan ”esite”-painikkeen kautta.

Esite

Joni Nordström

Sinua palvelee

Joni Nordström

Joni Nordström
Mikko Pihlflyckt

Sinua palvelee

Mikko Pihlflyckt

Mikko Pihlflyckt

  Pyydä tarjous tästä tuotteesta


  TUOTTEET

  MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

  Ota yhteyttä
  Puh. 09 272 6017
  bpi@bpi-chempump.fi

  Käyntiosoite
  Spjutsundintie 46
  01190 SIPOO

  Postiosoite
  PL 37
  01190 SIPOO-BOX

  Copyright © 2024 BPI-Chempump Oy

  Ota yhteyttä

  Pyydä tarjous