BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

Jätevesipumput

Tekniset tiedot

 • Max. tuotto 2448 m3/h
 • Max. nostokorkeus 66 m
 • Lämpötila -15 °C…+90 °C
 • Max. paine 10 bar
Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Kuvaus

Uppoasenteiset uppo- ja jätevesipumput erilaisten likaisten ja puhtaiden vesien pumppauksiin. Pumput ovat saatavilla eri materiaalivaihtoehdoilla ja erilaisilla juoksupyörätyypeillä. Materiaalivaihtoehtona on vakiona valurauta, mutta pumpusta riippuen saatavilla on myös ruostumattomasta  ja haponkestävästä teräksestä valmistettuja malleja. Juoksupyöriä on saatavilla useita erilaisia malleja ja näitä ovat esimerkiksi vortex ja avoin juoksupyörä. Joskus pumpattava likainen vesi saattaa sisältää asioita, joita tulisi saada pilkottua. Tällöin kyseeseen voi tulla ns. repijäpumppu. Näissä pumpuissa juoksupyörän yhteydessä on leikkaava silppuri, jolla saadaan jäteveden mukana kulkeutuvat komponentit pilkottua pienemmiksi osiksi.

Joskus uppo- ja jätevesipumput sijaitsevat ATEX-luokitellulla alueella. Meiltä löydät myös ATEX-luokitellut uppo- ja jätevesipumput. Tällöin niiden luokitus on ATEX II 2G Exd IIB T4.

Jotta uppo- ja jätevesipumpun käyttö- ja kunnossapito saadaan mahdollisimman helpoksi ja käteväksi, on hyvä käyttää tiettyjä lisävarusteita pumpun kanssa. Lisävarusteina on hyvä valita kytkinistukka ja siihen liittyvä johdinputket kiinnikkeineen. Tarvittavat lisävarusteet tietenkin myös meiltä. Lisävarusteita on esitetty alla olevassa kuvassa.

Jätevesipumppu, tarpeellisia lisävarusteita.

Jätevesipumppujen lisävarusteita.

Voit tutustua jätevesipumppuihin alla olevan esitteen kautta. Pumppumyyntimme auttaa mielellään valitsemaan juuri kohteeseenne parhaan ratkaisun!

Esite

Joni Nordström

Sinua palvelee

Joni Nordström

Joni Nordström

  Pyydä tarjous tästä tuotteesta


  TUOTTEET

  MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

  Ota yhteyttä
  Puh. 09 272 6017
  bpi@bpi-chempump.fi

  Käyntiosoite
  Spjutsundintie 46
  01190 SIPOO

  Postiosoite
  PL 37
  01190 SIPOO-BOX

  Copyright © 2024 BPI-Chempump Oy

  Ota yhteyttä

  Pyydä tarjous