BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

Tynnyripumput

Tynnyripumppu on kevyt, kätevä ja tehokas pumppuvalinta tynnyrien ja esimerkiksi IBC-konttien tyhjennykseen. Tynnyripumppu on saatavilla sähkömoottorilla varustettuna, paineilmatoimisella moottorilla tai sitten käsikäyttöisenä mallina. Tynnyripumppu soveltuu erityisesti ohuiden ja keskiviskoosisten tuotteiden pumppaamiseen. Tynnyripumppu on ratkaisusi mikäli pumppaustarve on satunnaista, eli ei jatkuvaa. Saatavilla olevat materiaalit ovat PP, PVDF, alumiini ja haponkestävä teräs. Osa malleista soveltuu myös ATEX-tiloissa käytettäväksi.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta
Tynnyripumppu
Tynnyripumpun putket Tynnyripumpun moottorit Käsikäyttöiset tynnyripumput Tynnyripumpun lisävarusteet

Mikä on tynnyripumppu ja mihin sitä käytetään?

Tynnyripumppu on kevytrakenteinen, tehokas ja kätevä pumppu, joka koostuu yleisesti ottaen pumppuputkesta ja moottorista. Moottori voi olla sähkötoiminen tai vaihtoehtoisesti paineilmalla toimiva. Myös käsikäyttöisiä tynnyripumppuja on saatavilla. Pumppuputken materiaalivaihtoehtoja ovat PP, PVDF, alumiini ja haponkestävä teräs. Tynnyripumppu on pumppuna tarkoitettu tilapäisiin tai satunnaisiin pumppauksiin. Pumppu voidaan kuitenkin asentaa melko kiinteästi, esimerkiksi tynnyriin saatavilla olevien lisävarusteiden avulla.

Tynnyripumppu soveltuu satunnaisiin tai tilapäisiin pumppauksiin. Käyttökohteina ovat yleensä tynnyrien ja IBC-konttien tyhjennykset, mutta myös muut vastaanlaiset pumppauskohteet ovat tynnyripumpulle luontaisia. Pumppu soveltuu erityisesti ohuiden ja keskiviskoosisten nesteiden käsittelyyn. Pumpattava neste voi olla niin emäksistä kuin myös hapanta nestettä. Pumpussa voidaan pumppuputki vaihtaa toisesta materiaalista valmistettuun putkeen, aina pumpattavan nesteen mukaan ja sähkömoottori voidaan pitää samana. Osa pumppuputki- ja moottorivaihtoehdoista ovat myös ATEX-tiloihin soveltuvia, joten niitä voidaan käyttää myös kenttäolosuhteissa monessa eri paikassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Miksi valita tynnyripumppu?

Tynnyripumput ovat mitä oivallisin valinta, mikäli pumppaus on tilapäistä tai satunnaista ja pumppua voidaan joutua käyttämään useassa eri käyttökohteessa. Tynnyripumput ovat keveytensä vuoksi helposti siirrettävissä käyttökohteesta toiseen, mikä tekee pumpun käytöstä vaivatonta. Pumpun pumppuputki voidaan vaihtaa tarvittaessa toisesta materiaalista valmistettuun, mikäli pumpattava aine vaihtuu toiseen. Tällöin voidaan kuitenkin käyttää samaa sähkömoottoria, jolloin saadaan lisää kustannustehokkuutta. Sähkömoottorit ovat myös saatavilla tarvittaessa nopeussäätimellä, jolloin pumppauksen säätö on helppoa. Tynnyripumppujamme on myös saatavilla ATEX-tiloihin soveltuvana, jolloin sen monikäyttöisyys on laajaa.

Tynnyripumppu voidaan lisävarustella erilaisilla varusteilla, jolla voidaan lisätä laitteen käytettävyyttä ja luotettavuutta useassa eri kohteessa. Saatavilla olevia lisävarusteita ovat esimeriksi tynnyrisovitin, pumppupistooli ja elektroninen virtausmittari.

Teknisiä tietoja

 • Pumppuputket 700 mm, 1000 mm ja 1200 mm
 • Moottoritehot 640 W – 825 W
 • Viskositeetti 400 mPas – 1000 mPas
 • Tiheys 1,3 kg/l – 1,9 kg/l
 • Tuotto maks. 112 l/min
 • Nostokorkeus maks. 16 m
Joni Nordström

Sinua palvelee

Joni Nordström

Joni Nordström

  Pyydä tarjous tästä tuotteesta


  TUOTTEET

  MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

  Ota yhteyttä
  Puh. 09 272 6017
  bpi@bpi-chempump.fi

  Käyntiosoite
  Spjutsundintie 46
  01190 SIPOO

  Postiosoite
  PL 37
  01190 SIPOO-BOX

  Copyright © 2024 BPI-Chempump Oy

  Ota yhteyttä

  Pyydä tarjous