BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

DELLMECO KALVOPUMPPU

Dellmeco-kalvopumppu on suunniteltu kestämään teollisuudessa käytettäviä kemikaaleja. Saatavilla on useita eri materiaalivaihtoehtoja, joten sovelluskohteita on runsaasti.

Kalvopumpun runkomateriaalivaihtoehdot ovat PE, PTFE, alumiini, valurauta ja haponkestävä teräs. Kaikki materiaalivaihtoehdot sopivat myös ATEX-tiloihin. ATEX-tiloihin käytettävät muovimateriaalit ovat sähköäjohtava PE tai PTFE. Muovimateriaaleista valmistettujen Dellmeco-kalvopumppujen runko-osat tehdään koneistamalla, joten niiden kulutuskestävyys ja kestoikä on korkea.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Paineilmatoimiset kalvopumput

Dellmeco-kalvopumput useilla eri materiaalivaihtoehdoilla

Sähkötoimiset kalvopumput

Sähkötoiminen Dellmeco-kalvopumppu useilla eri materiaalivaihtoehdoilla

Kalvopumppujen varaosat

Dellmeco-varaosien lisäksi voit tiedustella varaosien saatavuutta myös muihin kalvopumppumerkkeihin

Kalvopumppujen lisävarusteet

Kalvopumppujen lisävarusteet, kuten sykkeenvaimentimet, kuljetuskärryt ja iskunlaskijat

KALVOPUMPUN TOIMINTA

Dellmeco-kalvopumppu toimii paineilmalla tai tarvittaessa sähkömoottorilla. Paineilmatoiminen pumppu ei tarvitse voitelua, joten paineilmapaineen on oltava puhdas ja kuiva, jotta pumpun toiminta on moitteetonta. Paineilmatoimisen pumpun tuoton säätö tapahtuu paineilmapaineen säädöllä. Pumppu käynnistyy hyvin pienellä paineella ja maksimipaine on 8 bar. Tuoton säätö onkin hyvin yksinkertaista ja säätöalue on laaja. Lisävarusteiden ansiosta tuoton säätö voidaan myös automatisoida. Kalvopumput ovat saatavilla myös sähkötoimisena.

Pumppu kestää kuivakäyntiä eikä aiheuta vaurioita. Mikäli painepuolen venttiili suljetaan, pumppu pysähtyy ja lähtee taas käyntiin kun venttiili avataan.

Kalvopumppu on itse imevä aina 8 metriin asti, joten asennuspaikka ei ole niin kriittinen kuin joillakin muilla pumpputyypeillä. Se voidaan myös upottaa pumpattavaan nesteeseen, mutta tällöin on huomioitava materiaalien soveltuvuus sekä paineilman poisto.

Itseimeväasennus

Itseimeväasennus

Upotusasennus

Upotusasennus

KÄYTTÖKOHTEET

Eri materiaalivaihtoehdot takaavat lähes rajattomat mahdollisuudet näiden pumppujen käyttöön. Ne soveltuvat erinomaisesti viskoottisten, hiovien sekä syövyttävien aineiden pumppaukseen. Pumppu kestää hyvin kiintoaineita. Joihinkin pumppumalleihin voidaan asentaa läppäventtiili, jolloin kiintoainekoko voi olla hyvinkin suuri. Hellävaraisen pumppausliikkeen ansiosta pumppu soveltuu hyvin myös leikkuuherkille aineille. Kalvopumppu voidaan varustaa erilaisilla lisävarusteilla, jolloin käyttökohteita on useita.

Yksinkertainen rakenne pitää huoltokustannukset pieninä. Kalvopumppu on erittäin helppo huoltaa, näin säästytään pitkäaikaisilta pumppauskatkoksilta.

Ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme teille sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

TUOTTEET

MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logoEMEC logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoDoseuro logoPliotron logoPowertools logoABA logo

Ota yhteyttä
Puh. 09 272 6017
bpi@bpi-chempump.fi

Käyntiosoite
Spjutsundintie 46
01190 SIPOO

Postiosoite
PL 37
01190 SIPOO-BOX

Copyright © 2020 BPI-Chempump Oy

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous