BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

Epäkeskoruuvipumput

Tekniset tiedot

 • Min. tuotto 3 l/h
 • Maks. tuotto 300 m3/h
 • Maks. paine 72 bar
Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Kuvaus

Epäkeskoruuvipumppu on syrjäytyspumppu, jossa korkkiruuvimainen roottori pyörii kaksoiskierteisen staattorin sisällä. Roottorin kierteet ovat epäkeskeisiä akseliin nähden, jolloin pyöriessään se saa nesteen siirtymään staattorin koloista seuraavaan. Toimintatapa takaa pulssittoman matalanopeuksisen virtauksen.

Epäkeskoruuvipumput esimerkiksi soveltuvat mainiosti kohteisiin, joissa pumpattava neste on herkkää, kuten erilaiset elintarvikkeet tai helposti vaahtoavat väliaineet. Epäkeskoruuvipumppu on myös usein käytetty pumppu jäteveden puhdistusprosesseissa, joissa niitä voidaan käyttää esimerkiksi lietteiden pumppauksissa tai erilaisten kemikaalien annosteluissa. Raskaiden ja viskoosisten kemikaalien siirroissa epäkeskoruuvipumppu on myös oiva valinta.

Epäkeskoruuvipumppuja on saatavilla monenlaisia malleja, riippuen aina käyttökohteesta ja niiden vaatimuksista. Annostelukäyttöön soveltuu yleisesti kevytrakenteisempi ja kompaktimpi malli, kun taas lietteille ja kiintoaineita sisältäville pumpattaville väliaineille voidaan joutua valita jämerämpi ja raskaampi malli, sisältäen erikoisominaisuuksia. Materiaalivaihtoehdot ovat pumppumalleissa laajat ja ne valitaan aina kohteen käyttötarkoituksen ja pumpattavan väliaineen mukaan. Akselitiivisteet valitaan myös samoin periaattein kuin pumpun materiaalit ja akselitiivistykseen löytyykin erilaisia 1- ja 2-toimisia mekaanisia akselitiivisteitä.

Osa epäkeskoruuvipumpuista saatavilla myös ATEX-tiloihin soveltuvina malleina.

Pumppumalli FM

FM mallisarja, epäkeskoruuvipumppu

Pumppumalli FM sopii erityisesti matalapaineisiin kohteisiin. Pumppumalli on kompakti, helposti huollettava ja kustannustehokas vaihtoehto yksinkertaisempiin ja kevyempiin pumppaussovelluksiin.

Suorituskyky:

 • Maks. 18 m3/h
 • Maks. paine 4 bar

Pumppumalli M

Pumppumalli M on annostelukäyttöön suunniteltu malli. Tällä pumpulla onnistuu tarkemmatkin pumppaukset. Malli on myös hyvin kompakti ja monipuolinen, antaen sille useita mahdollisia sovelluskohteita. Pumppu on myös hyvin luotettava sekä helposti ja nopeasti huollettava.

Pumppumalli K

 

K-sarjan pumput ovat valikoimamme monipuolisimmat epäkeskoruuvipumput, sillä niistä löytyy jopa 60 eri mallia. Näiden ominaisuuksiin kuuluu, että ne ovat robusteja ja kompakteja. Vankkarakenteisuus varmistetaan laadukkain valmistustavoin sekä teknisin ratkaisuin, antaen pitkäikäisyyttä pumpulle. Kustannustehokkuutta lisätään pidennetyllä nivelakselilla, jolla pienennetään kulmapoikkeamaa ja jonka seurauksena staattorin/roottorin sekä tiivistyksen elinkaarta saadaan pidennettyä.

Suorituskyky:

 • Tuottoalue 0,1 m3/h – 300 m3/h
 • Paine maks. 48 bar

Pumppumalli H / MXF

Hygieenisiin kohteisiin soveltuva pumppumalli, joka on suunniteltu erityisesti herkille ruokatuotteille. Tämän mallin etuihin kuuluu myös helppo ja nopea huolletavuus. Pumput noudattavat EHEDG ja 3A -standardeja varmistaen maksimaalisen hygienian. Nämä myös vastaavat CIP ja SIP -menettelyiden vaatimuksia. Luonnollisesti sarjan pumput ovat saatavilla monenlaisilla eri imu- ja paineyhteen liitostavoilla.

Joni Nordström

Sinua palvelee

Joni Nordström

Joni Nordström
Mikko Pihlflyckt

Sinua palvelee

Mikko Pihlflyckt

Mikko Pihlflyckt

  Pyydä tarjous tästä tuotteesta

  TUOTTEET

  MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

  Ota yhteyttä
  Puh. 09 272 6017
  bpi@bpi-chempump.fi

  Käyntiosoite
  Spjutsundintie 46
  01190 SIPOO

  Postiosoite
  PL 37
  01190 SIPOO-BOX

  Copyright © 2022 BPI-Chempump Oy

  Ota yhteyttä

  Pyydä tarjous