BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

OETIKER korvakiristin on laadukkaan liitoksen merkki

Jos asennuskohteeseen tarvitaan varmaa liitosta, on turvallinen ja laadukas valinta OETIKER-korvakiristin.

OETIKER-korvakiristimet ovat hyvin tunnettuja maailmalla eritoten autoteollisuudessa käytettyjen liitoksien kiristimenä. Korvakiristin on oiva valinta myös monissa muissa sovelluskohteissa. Korvakiristimiä käytetään myös esimeriksi ruoka- ja juomateollisuudessa, terveysteknologian laitteissa, talotekniikassa ja puutarhajärjestelmissä.

OETIKER-korvakiristimet ja asennustyökalut saat helposti, palvelevasti ja asiantuntevasti meiltä, eli suoraan maahantuojalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

OETIKER Yksikorvaiset kiristimet

1-korvakiristin soveltuu pehmeille ja jäykille letkumateriaaleille.

OETIKER Kaksikorvaiset kiristimet

2-korvakiristimet sopivat loistavasti matalapaineletkuille.

OETIKER Low Profile -kiristimet

Ahtaisiin tiloihin suunnitellut kiristimet.

OETIKER Työkalut

Työkaluja on käsikäyttöisinä sekä paineilma- ja akkukäyttöisinä.

Tutustu tuotteeseen alla olevalla videolla.

1-korvakiristin

1-korvakiristin soveltuu pehmeille ja jäykille letkumateriaaleille. 1-korvaiset kiristimet säilyttävät pyöreytensä täydellisesti kiristäessä ja kiristin puristaa tällöin letkua tasaisesti koko sisäpinnan alueelta.

1-korvakiristin on nopea ja helppo asentaa. Oetiker 1-korvaiset kiristimet mahdollistavat lujat ja varmat liitokset, kiristimen ollessa kuitenkin pieni kooltaan.

2-korvakiristin

2-korvakiristin valmistetaan putkesta, joka takaa, että kiristin ei sisällä heikentäviä liitoksia. 2-korvaiset kiristimet sopivat esimerkiksi loistavasti matalapaineletkuille. Oetiker 2-korvaiset kiristimet tarjoavat suuremman kiristysaleen kuin 1-korvaiset kiristimet.

2-korvakiristin mahdollistaa 1-korvaisen kiristimen tapaan lujat ja varmat liitokset. Kiristimen koko on kuitenkin hieman 1-korvaista suurempi.

Low profile -kiristin

Oetiker Low profile -kiristimet on suunniteltu ahtaisiin tiloihin, joissa kiristimen korkeuden tulee olla minimaalinen.

Kiristimen etuna on, että sitä voidaan avata ja sulkea, joten sen käyttö on helppoa ja käytännöllistä. Kiristin on uudelleen käytettävissä. Low profile -kiristimien ominaisuudet on suunniteltu siten, että kiristin pitää liitoksen tiiviinä, varmana ja turvallisena vaikka olosuhteet järjestelmässä tai sen ympärillä muuttuisivat. Kiristin kestää tärinää, lämmön- ja paineenvaihteluita.

OETIKER-työkalut

Luotettavin liitos OETIKER-kiristimen kanssa saadaan käytettäessä virallisia OETIKER-työkaluja. Työkaluja saa manuaalisina käsikäyttöisinä, mutta myös paineilma- ja akkukäyttöisenä. Helpoin keino on ottaa yhteyttä asiantuntijaamme ja keskustella sinulle parhaiten soveltuvasta työkalusta. Ota yhteyttä, niin laitetaan korvakiristin ja niiden työkaluasiat kerralla kuntoon.

Ota yhteyttä jo tänään

TUOTTEET

MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

Ota yhteyttä
Puh. 09 272 6017
bpi@bpi-chempump.fi

Käyntiosoite
Spjutsundintie 46
01190 SIPOO

Postiosoite
PL 37
01190 SIPOO-BOX

Copyright © 2024 BPI-Chempump Oy

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous