BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

Muovipumput

Suunniteltaessa ja etsiessäsi soveltuvaa pumppua prosessijärjestelmiin, jotka sisältävät aggressiivisia, kuluttavia tai jopa partikkeleita sisältäviä nesteitä, on muovipumppu loistava vaihtoehto. Muovipumppu voi olla paras tai jopa ainut järkevä vaihtoehto kohteeseen.

Tarjoamamme alankomaalaiset ARBO-merkkiset muovipumput edustavat nykyaikaisinta osaamista ja valikoimastamme löytyykin pumppuja, joilla voidaan saavuttaa hyvinkin korkeat hyötysuhteet. Muovivuorattuja pumppuja löytyy valikoimastamme valmistajan M PUMPS valmistamana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

KR-TK-KRV

ISO 2858 -standardin mukainen pumppu haastaville nesteille.

Max. tuotto 900 m³/h
Max. nostokorkeus 90 m

Sealpro

Sealpro on suunniteltu pienempiin pumppaustarpeisiin.

Max. tuotto 50 m³/h
Max. nostokorkeus 45 m

CL SEAL-M ISO 2858

Valmistettu noudattaen ISO 2858- ja ISO 5199 -standardeja.

Maks. tuotto 340 m³/h
Maks. nostokorkeus 86 m

Muovipumppu on monessa sovelluskohteessa vähintään yhtä hyvä kuin paremmat haponkestävästä teräksestä valmistetut pumput. Kustannustehokkuudessaan muovipumppu on monesti ylivertainen, kun verrataan vastaaviin haponkestäviin tuotteisiin, kuten Duplexista valmistettuihin pumppuihin. Alla olevassa kuvassa on esitetty ISO 2858 -standardin mitoituksen mukaan suunniteltu pumppu. Tiesithän, että sen voi asentaa suoraan saman standardin metallisen pumpun tilalle?

Muovipumppu pitkärakenteisena TK

ISO 2858 -mitoituksellinen muovipumppu

Pitkä kokemuksemme auttaa juuri sinua valitsemaan oikeanlaisen pumpun kohteeseesi ja voitkin vapaasti hyödyntää osaamistamme muovista valmistettujen pumppujen parissa. Autamme tuomaan uudenlaisia lähestymistapoja prosessisuunnitteluunne.

Ole yhteydessä meihin

Miksi ja mihin muovipumppu?

Muovipumppu soveltuu samanlaisiin kohteisiin kuin perinteiset akselitiivisteelliset haponkestävästä teräksestä valmistetut pumput. Muovien ominaisuudet takaavat kuitenkin sen, että ne kestävät usein pidempään kuin haponkestävästä teräksestä valmistetut pumput. Tämä johtuu muovien paremmasta kemikaalien kestosta, mutta tietyissä prosesseissa myös muovien parempi kulutuskestävyys nousee hyvin merkittävään rooliin.

Tarjoamamme muovipumput ovat valmistettu muoviaihioista koneistamalla, jonka ansiosta pumpuissa on merkittävät ainepaksuudet. Jos haluat pumpun, joka on hiljainen, jämäkkä ja kestää käytössä pitkään, on ainepaksuudella merkittävä rooli. Nämä pumput ovat niin hiljaisia, että niitä käytetään esimerkiksi ympäri maailmaa erilaisissa akvaarioissa, sillä pumppujen äänestä aiheuttava stressi vesieläimille on muovipumpuilla mahdollisimman pientä.

Muoviset pumppumme käyvät moneen erilaiseen kohteeseen, kuten kuumien kemikaalien käsittelyyn. Tämän mahdollistaa muovimateriaalien laaja valikoima, jolloin materiaalivalinnat voidaan optimoida käyttökohteeseen sopivimmaksi. Muovipumppuvalikoimamme sopii myös ATEX-tilaluokkiin soveltuvana. Kysy tarkemmat soveltuvuudet henkilökunnaltamme.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Kysy lisää mahdollisista sovelluskohteista asiantuntijoiltamme! Katsotaan yhdessä, että hyödytkö sinäkin merkittävästi muovisista pumpuistamme.

Ole yhteydessä jo tänään

TUOTTEET

MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

Ota yhteyttä
Puh. 09 272 6017
bpi@bpi-chempump.fi

Käyntiosoite
Spjutsundintie 46
01190 SIPOO

Postiosoite
PL 37
01190 SIPOO-BOX

Copyright © 2024 BPI-Chempump Oy

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous