BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

NORMA GROUP – Kiinnikkeet ja liittimet

NORMA GROUP valikoima sisältää laajan valikoiman liitosteknologiaa. Tuotteiden laatu, luotettavuus ja suorituskyky lisäävät tuottavuutta ja ylläpitävät turvallisuutta.

NORMA-tuotevalikoima kattaa muun muassa putkiliittimet, pantaliittimet, korjauspannat, letkunkiristimet, asennussiteet, johdinsiteet, pakoputkikiinnikkeet, putkikiinnikkeet ja työkalut asennuksia helpottaakseen. Tutustu NORMA-valikoimaan alla olevasta esitepainikkeesta. Saat nämä kaikki tuotteet meiltä, eli suoraan maahantuojalta.

Serratub / Quick Lock

Serratub/Quick Lock -teräsiteet ja lukot.

NORMACLAMP® FBS-jousiside

DIN 3021 mukainen jousiside.

NORMA® Pantaliittimet

NORMA® -pantaliitin sekä putkiliittimet muovi- ja metalliputkille.

NORMACONNECT® RFP-palosuoja

Jälkiasennettava palosuoja FLEX- ja GRIP-sarjan pantaliittimiin.

NORMA® Putkiliitin

Putkiliitin putkien helppoon, turvalliseen ja nopeaan liittämiseen.

NORMAPLAST® SV -letkuliittimet

NORMAPLAST® SV -letkuliittimet ovat letku- ja putkiliitoksiin.

NORMAFIX® RS / RSGU -asennusside

DIN 3016 mukaiset asennussiteet.

NORMA® Pakoputkenkiristin / pinne

Norma putkikiristin pakoputkien ja muiden putkien helpoon kiinnitykseen.

Torro®

DIN 3017 mukainen letkunkiristin eri materiaali-, leveys- ja halkaisijavaihtoehdoilla.

Liikennemerkkikiinnike

Alumiinista valmistettu liikennemerkkikiinnike.

Liikennemerkkikiinnike, UCC

Ylesimallinen liikennemerkkikiinnike ruostumattomasta teräksestä.

Johdinside

Johdinsiteet, eli nippusiteet useissa eri väreissä. Materiaalina PA 6.6.

NORMA-tuoteperheet

NORMA-merkin alla on useita eri tuoteperheitä, jotka sisältävät niin perinteisiä letkunkiristimiä, panta– ja putkiliittimiä, sidonta- ja kiinnitystarvikkeita, muovisia letku- ja putkiliittimiä sekä erikoistuotteita.

NORMACLAMP®

Normaclamp-tuoteperhe sisältää muun muassa erilaiset letkunkiristimet. Tuoteperheeseen kuuluu ruuvikäyttöiset letkunkiristimet, raskaan käytön kiristimet, pikakiinnikkeet, kannakkeet, yksiosaiset kiristimet sekä korvakiristimet.

NORMACONNECT®

Normaconnect-tuoteperheeseen kuuluu erilaiset putkien liitoksiin ja niiden paikallaan pitämiseen tarkoitetut tuotteet. Tuoteperhe sisältää muun muassa putkiliittimet, puristusliittimet ja putkikiinnikkeet.

Tuoteryhmä FGR sisältää erilaisia pantaliittimiä, kuten vetoa- ja ei vetoakestäviä liittimiä. Myös erilaiset korjauspannat kuuluvat tähän tuoteryhmään. Pantaliitin on erilaisten putkien liittämiseen tarkoitettu putkiliitin. Tämän tuoteryhmän putkiliitin soveltuu erilaisiin sovelluskohteisiin aina koneenrakennuksesta laivateollisuuteen.

Tuoteryhmä DCS sisältää erilaiset viemärikäyttöön tarkoitetut putkiliittimet, eli viemäripannat. Viemärikäyttöön tarkoitettu putkiliitin on yleensä ei vetoakestävä. Jos putkiliitin halutaan saamaan kestämään putkistossa syntyvää vetoa, niin tällöin putkiliitin joudutaan varustamaan lisäksi erillisellä painepannalla. Viemärikäyttöön tarkoitettu putkiliitin ja painepanta ovat molemmat DCS-tuoteryhmän tuotteita ja asiantuntijat auttavatkin mielellään valitsemaan kohteeseen sopivan tai sopivat tuotteet.

Normaconnect-tuoteperhe sisältää myös aiemmin mainitut putkikiinnikkeet, jotka ovat koneenrakennuksessa ja ajoneuvoteollisuudessa käytetyt liittimet ja kiinnikkeet. Tälläisiä on muassa pakoputkenkiristin ja muut pakoputkien kiinnittämiseen tarkoitetut tuotteet.

NORMAFIX®

Normafix-tuoteperhe kattaa laajan valikoiman kiinnittämiseen tarkoitettuja nauhatuotteita, kuten johdinsiteet, eli nippusiteet, terässiteet ja -nauhat ja niihin tarvittavat lukot. Tuoteperheeseen kuuluu myös putkikiinnikkeet ja putkenpitimet sekä DIN 3016 -standardin mukaiset asennussiteet, niin kumipäällysteellä kuin ilman kumipäällystettä. Tähän tuoteperheeseen kuuluu lisäksi kaidejärjestelmien ja liikennemerkkien kiinnikkeet.

NORMAPLAST®

Normaplast-tuoteperheeseen sisältyvät muoviset letkuliittimet. Letkuliittimiä on saatavilla useina erilaisina liitoskappaleina. Niitä löytyy niin Y-haaraisena, suorana kuin myös kulmaliittimenä. Materiaalit liittimillä ovat pääsääntöisesti PP, POM, PA6 ja lasikuituvahvisteinen PA.

NORMAEXTRA®

Normaextra on tuoteryhmä, joka sisältää Norma-merkin työkalut, valmiit kiristinlajitelmat ja varaosat.

TUOTTEET

MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

Ota yhteyttä
Puh. 09 272 6017
bpi@bpi-chempump.fi

Käyntiosoite
Spjutsundintie 46
01190 SIPOO

Postiosoite
PL 37
01190 SIPOO-BOX

Copyright © 2024 BPI-Chempump Oy

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous