BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

NORMA® Pantaliittimet

Pantaliitin tekee putkien liittämisestä nopeaa. Putkiliittimet yhdistävät kaksi putkea toisiinsa helpolla tavalla. Kestävän putkiston rakentaminen kätevästi käytettävillä putkipantaliittimillä on myös turvallista ja helppoa haastaviinkin kohteisiin. Pantaliitin on myös todella pitävä vaihtoehto putken liittämiseen.

NORMA® FLEX / FLEX E

Ei vetoa kestävä putkiliitin kaikenlaisille putkimateriaaleille.

NORMA® REP E

Ei vetoakestävä korjaava pantaliitin, vaurioituneille putkille.

NORMA® GRIP / GRIP E

Vetoakestävä putkiliitin metalliputkille.

NORMA® PLAST GRIP / PLAST GRIP E

Vetoakestävä putkiliitin muoviputkille.

NORMA® COMBI GRIP / COMBI GRIP E

Vetoakestävä putkiliitin muovi- ja metalliputkille.

Korjauspanta

Korjauspanta vaurioituneille putkille nopeaan korjaukseen.

PANTALIITIN ON INNOVATIIVINEN RATKAISU PUTKISTON RAKENTAMISEEN

Pantaliitin mahdollistaa sen, että et tarvitse putkiliitoksien tekemiseen enää hitsausta, vaan ainoastaan kuusiokulma-avaimen. Putkiliittimet auttavat sinua välttämään hankalat tulityöt – säästät urakassa aikaa ja rahaa. Valitse saksalainen Norma-pantaliitin suoraan maahantuojalta 25 mm – 2000 mm halkaisijalla. Pantaliittimiä saat meiltä niin muoviputkille kuin metalliputkille. Ota yhteyttä jo tänään – Pantaliitin tekee työstä fiksumpaa!

Paras pantaliitin löytyy takuulla valikoimastamme, sillä meiltä löytyy laaja kattaus vetoa kestäviä, kuin ei vetoa kestäviä liittimiä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Pantaliitin kestää myös korkeita lämpötiloja sekä tärinää. Liittimien laatu ja käytettävyys tulevat myös esille siinä, että ne kestävät melko suuriakin paineita tavallisen teollisuuden käytössä. Pantaliitin on järkevä komponentti putkiliitoksiin ja se kelpaa myös meriteollisuuden vaatimuksiin.

Eri luokituslaitoksien hyväksyntöihin voitkin tutustua tuotekohtaisista esitteistä. Pantaliittimiä on saatavilla monilla erilaisilla ratkaisuilla, jotka sopivat sekä muovi- ja metalliputkille. Löydät meiltä aina räätälöidyt ratkaisut. Tarjoamme pantaliitinten lisäksi varsin laajan valikoiman, josta löydät myös muut putkien liittämiseen tarkoitetut putkiliittimet, kuten viemäripannat. Muihin putkiliittimiin voit tutustua täältä.

PANTALIITTIMEN OMINAISUUDET

  • Paineenkesto teollisuudessa jopa 70 bar
  • Paineenkesto meriteollisuudessa jopa 16 bar
  • Lämpötilankesto on -30 °C – +150°C (korkeammat lämpötilat mahdollisia)
  • Pantaliitin sopii putkihalkaisijoille 26,9 mm – 1219,2 mm
  • Useita materiaalivaihtoehtoja, kuten W2, W4, W5

 

MIKSI PANTALIITIN ON KANNATTAVA VALINTA?

Pantaliitin on ensinnäkin varsin nopea, vaivaton ja kestävä liitoskomponentti, jolla liität putket yhteen nerokkaan yksinkertaisella tavalla. Kun käytät laadukkaita saksalaisia Norma-pantaliittimiä et tarvitse enää erikoisia työkaluja sen asentamiseen. Näin ollen asentajien ei tarvitse kantaa mukanaan suurta määrää tavaraa asennuskohteeseen. Pantaliitin tuottaa kustannussäästöjä huomattavasti, koska budjetista voi miinustaa osan laitehankinnoista ja asentaja pääsee vaivatta eteenpäin käytännössä yhdellä työkalulla.

Yksi parhaista ominaisuuksista Norma-liittimessä onkin se, että pantaliitin ei vaadi lähtökohtaisesti lainkaan tulitöitä, mikä helpottaa työntekoa huomattavasti ja tekee asennustöistä paljon turvallisempaa. Erilaiset pantaliittimet myös mahdollistavat esimerkiksi korjaustöiden tekemisen suoraan kohteessa, jolloin suurempaa osakokonaisuutta ei tarvitse purkaa ja viedä korjaamolle korjattavaksi tai uusittavaksi.

Kohteesta ja mallista riippuen pantaliitin voidaan asentaa niin, että putken päiden välinen etäisyys on jopa 65 mm. Liittimet myös mahdollistavat jopa 7,5 mm aksiaalisen siirtymän kompensaation. Pantaliitin voi myös kompensoida 3 mm linjausvirheet. Kulmapoikkeama voi olla noin +- 2°.

Pantaliitin voidaan asentaa ilman ylimääräisiä ponnisteluja haastavissa ja hankalissakin kohteissa. Toisinaan Norma-pantaliitin on käytännössä ainoa mahdollinen tapa toteuttaa putkisto järkevällä ja kustannustehokkaalla tavalla. Meiltä saat aina sopivat putkiliittimet, mutta lisäksi myös asiantuntijan neuvot, mikäli jokin askarruttaa. Ota yhteyttä! 

 

MIHIN PANTALIITIN SOPII?

Laadukas saksalainen Norma-pantaliitin soveltuu hyvin moneen eri kohteeseen. Pantaliitintä käytetään usein kohteissa, joissa halutaan nopeuttaa asennuksia tai joissa putkisto tulee olla uusittavissa tai muokattavissa helposti myöhemmin. Myös tulitöiden välttäminen käyttökohteessa on ollut usein asiakkaillemme pääsyynä valita pantaliitin.

Pantaliitintä käytetään nykyisin esimerkiksi laivanrakennuksessa, jossa tuotetta voidaan käyttää niin meri- kuin makeavesiputkistoissa, viemäröintiratkaisuissa, ilma- ja höyrylinjoissa kuin myös tietyissä kemikaalilinjoissa. Pantaliitin on aina oiva ratkaisu myös voimalaitoksissa erilaisissa järjestelmissä, kuten muun muassa palovesilinjoissa.

Putkiliittimet ja pantaliitin ovat suosittuja nykyisin myös talonrakennuksessa, jossa ne voivat olla vesi- ja viemärijärjestelmissä. Pantaliitin on erinomainen valinta myös muihin kohteisiin, kuten kaivos- ja prosessiteollisuuteen, mutta myös esimerkiksi koneenrakennukseen.

Pyydä tarjous pantaliittimistä meiltä – saat samalla asiantuntijan neuvot!

 

TUOTTEET

MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

Ota yhteyttä
Puh. 09 272 6017
bpi@bpi-chempump.fi

Käyntiosoite
Spjutsundintie 46
01190 SIPOO

Postiosoite
PL 37
01190 SIPOO-BOX

Copyright © 2024 BPI-Chempump Oy

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous