BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

NORMA® Pantaliittimet

Pantaliitin tekee putkien liittämisestä nopeaa. Putkiston rakentaminen nopeasti käytettävillä putkipantaliittimillä on myös turvallista ja helppoa, sillä putkiliitoksien tekemiseen et tarvitse hitsausta. Vältä tulityöt ja säästä rahaa! Valitse pantaliitin suoraan maahantuojalta! Ota yhteyttä jo tänään, niin tehdään työt fiksummin!

Pantaliittimiä on saatavilla muoviputkille ja metalliputkille. Pantaliittimet ovat myös saatavilla ratkaisuilla, jotka sopivat sekä muovi- ja metalliputkille. Pantaliittimien valikoima on hyvin laaja ja niistä löytyy niin vetoakestäviä kuin ei vetoa kestäviä liittimiä. Pantaliittimien hyvyys tulee myös esille siinä, että ne kestävät melko suuriakin paineita tavallisen teollisuuden käytössä. Pantaliittimet ovat oiva komponentti putkiliitoksiin ja ne kelpaavat myös meriteollisuuden vaatimuksiin. Eri luokituslaitoksien hyväksyntöihin voitkin tutustua tuotekohtaisista esitteistä.

Tarjoamme pantaliitinten lisäksi laajan valikoiman myös muita putkien liittämiseen tarkoitettuja putkiliittimiä, kuten viemäripantoja. Muihin putkiliittimiin voit tutustua täältä.

NORMA® FLEX / FLEX E

Ei vetoa kestävä putkiliitin kaikenlaisille putkimateriaaleille.

NORMA® REP E

Ei vetoakestävä korjaava pantaliitin, vaurioituneille putkille.

NORMA® GRIP / GRIP E

Vetoakestävä putkiliitin metalliputkille.

NORMA® PLAST GRIP / PLAST GRIP E

Vetoakestävä putkiliitin muoviputkille.

NORMA® COMBI GRIP / COMBI GRIP E

Vetoakestävä putkiliitin muovi- ja metalliputkille.

Korjauspanta

Korjauspanta vaurioituneille putkille nopeaan korjaukseen.

Ominaisuuksia

  • Paineenkesto teollisuudessa jopa 70 bar
  • Paineenkesto meriteollisuudessa jopa 16 bar
  • Lämpötilankesto on -30 °C – +150°C (korkeammat lämpötilat mahdollisia)
  • Sopii putkihalkaisijoille 26,9 mm – 1219,2 mm
  • Useita materiaalivaihtoehtoja, kuten W2, W4, W5

Miksi pantaliitin?

Pantaliitin on ensinnäkin varsin nopea ja vaivaton liitoskomponentti, jolla liittää putket yhteen. Käyttäessäsi pantaliittimiä et tarvitse erikoisia työkaluja sen asentamiseen. Näin ollen asentajien ei tarvitse kantaa mukanaansa suurta määrää työkaluja asennuskohteeseen. Eikä näitä liittimiä käyttäessä tarvitse maksaa itseään kipeäksi arvokkaista koneista asennuksia varten. Yksi parhaista ominaisuuksista pantaliittimellä on se, että ne eivät vaadi lähtökohtaisesti lainkaan tulitöitä, joka helpottaa työntekoa valtavasti ja tekee asennustöistä huomattavasti turvallisempaa. Erilaiset pantaliittimet myös mahdollistavat esimerkiksi korjaustöiden tekemisen suoraan kohteessa, jolloin suurempaa osakokonaisuutta ei tarvitse purkaa ja viedä korjaamolle korjattavaksi tai uusittavaksi. Kohteesta ja mallista riippuen pantaliitin voidaan asentaa niin, että putken päiden välinen etäisyys on jopa 65 mm. Liittimet myös mahdollistavat jopa 7,5 mm aksiaalisen siirtymän kompensaation. Nämä voivat myös kompensoida 3 mm linjausvirheet. Kulmapoikkeama voi olla noin +- 2°.

Mihin pantaliitin?

Pantaliitin soveltuu hyvin moneen eri kohteeseen. Pantaliitintä käytetään usein kohteissa, jossa halutaan nopeuttaa asennuksia tai jossa putkisto tulee olla uusittavissa tai muokattavissa helposti. Myös tulitöiden välttäminen käyttökohteessa on usein perusteena pantaliitinten valinnalle.

Suoranaisina käyttökohteina pantaliitintä käytetään esimerkiksi laivanrakennuksessa, jossa tuotetta voidan käyttää niin meri- kuin makeavesiputkistoissa, viemäröintiratkaisuissa, ilma- ja höyrylinjoissa kuin myös tietynlaisissa kemikaalilinjoissa. Pantaliitin on oiva ratkaisu myös voimalaitoksissa erilaisissa järjestelmissä, kuten muun muassa palovesilinjoissa. Liittimiä käytetään myös talonrakennuksessa erilaisissa, jossa ne voivat olla vesi- ja viemärijärjestelmissä. Pantaliittimiä käytetään myös muissa kohteissa kuten kaivos- ja prosessiteollisuudessa, mutta myös esimerkiksi koneenrakennuksessa.

 

TUOTTEET

MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

Ota yhteyttä
Puh. 09 272 6017
bpi@bpi-chempump.fi

Käyntiosoite
Spjutsundintie 46
01190 SIPOO

Postiosoite
PL 37
01190 SIPOO-BOX

Copyright © 2022 BPI-Chempump Oy

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous