BPI-Chempump tarjoaa korkealuokkaista tekniikkaa vaativiin olosuhteisiin teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin
TUOTTEET

Korisuodatin

Korisuodatin on hyödyllinen suodatinratkaisu teollisuuden käyttöön, koska sillä on monia etuja perinteiseen suodattimen verrattuna. Korisuodatin on helppo puhdistaa, sillä suodatinkori on helppo ja melko nopea nostaa rungosta ulos pestäväksi. Korisuodatin suodatinkoreineen saadaan monista eri materiaaleista valmistettuna. Rungon materiaali on yleisimmissä kohteissa valurautaa, hiiliterästä tai haponkestävää terästä.

Saatavilla on myös muista materiaaleista valmistettuna, kuten esimerkiksi muovista valmistettuna. Korin materiaali on melko usein ruostumatonta tai haponkestävää terästä ja luonnollisesti muovisessa korisuodattimessa muovimateriaalit tulevat kyseeseen. Korisuodattimet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi pumppujen pesien suodatukseen, öljyn suodatukseen ja maalien esisuodattamiseen.

Korisuodatin toimii hyvin karkeana esisuodattimena, joka asennetaan suoraan linjastoon. Suodatin pystyy käsittelemään suuren määrän nestettä lyhyessä ajassa, joten se sopii putkistoihin, joissa virtaus on nopea.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Missä korisuodatinta voidaan käyttää?

Korisuodatinta hyödynnetään laajasti eri teollisuudenaloilla, joilla on tarvetta luotettavalle ja tehokkaalle suodatusjärjestelmälle. Suorituskyvyltään vahva korisuodatin sopii erinomaisesti kohteisiin, jotka vaativat korkeatasoista lian keräyskykyä sekä matalapaineista suodatusprosessia.

Esimerkiksi pumppujen suojaaminen on yksi keskeisimmistä käyttökohteista, sillä korisuodatin kykenee poimimaan suurempia kiinteitä epäpuhtauksia ja suojaamaan näin pumppuja ennenaikaiselta kulumiselta.

Öljyteollisuudessa korisuodatinta hyödynnetään, kun tarvitaan tehokasta öljyn suodatusta. Maaliteollisuudessa esisuodatusprosessi taas mahdollistaa maalien puhdistamisen suurimmista epäpuhtauksista ennen tarkempia suodatusvaiheita. Lisäksi korisuodattimia käytetään yleisesti karkeana esisuodattimena eri tuotantoprosesseissa, missä suodatustehon ja käytön yksinkertaisuus ovat etusijalla.

Korisuodatin – Pyydä tarjous

Korisuodattimen edut

Korisuodattimet tarjoavat lukuisia etuja teollisessa käytössä. Niiden vankka rakenne kestää vaativia käyttöolosuhteita, ja suodatinkorin helppo puhdistettavuus nopeuttaa huoltotoimenpiteitä ja lisää käyttöaikaa ilman pitkiä seisokkeja. Vaihdettavat suodatinkorit mahdollistavat suodatusasteen joustavan säätämisen tarpeen mukaan, mikä tekee korisuodattimista erittäin monikäyttöisiä.

Korisuodattimen hyödyt

 • Toimintavarmuus
 • Yksinkertaisuus
 • Helppo huoltaa
 • Säädettävä suodatustarkkuus
 • Sopii vaativaan teollisuusympäristöön
 • Melko edullinen
 • Räätälöidyt ratkaisut BPI-Chempumpilta

Yksinkertainen ja varmatoiminen suodatustekniikka tarkoittaa, että laitteiden käyttökatkot ja huollon tarve ovat minimissä, mikä taas säästää aikaa ja rahaa. Suodattimien varustaminen esimerkiksi lämmitysvaipalla ja paine-eromittauksella mahdollistaa suodatinkorin ajankohtaisen puhdistamisen, jolloin kertyvä kuona-aine ei haittaa suodattimen toimintaa.

Tuplakorisuodatin

Tuplakorisuodattimen ominaispiirre on kahden suodatinkorin olemassaolo yhdessä laitteessa, mikä lisää suodatusprosessin joustavuutta ja toimintavarmuutta. Kahden korin ansiosta toista suodatinkoria voidaan käyttää toisen ollessa huollon tai puhdistuksen alla. Tämä ominaisuus tekee tuplakorisuodattimesta ihanteellisen ratkaisun keskeytymättömään suodatukseen vaativissa teollisuuden prosesseissa. Se mahdollistaa suodatustoiminnan jatkumisen poikkeuksetta, toisin kuin perinteisessä yksikorisessa suodattimessa, jossa suodatus tulisi keskeyttää huollon ajaksi.

Hanki laadukas korisuodatin BPI-Chempumpilta

Kun sinulla on tarve teollisuusluokan laadukkaalle korisuodattimelle, BPI-Chempump tarjoaa kattavan valikoiman suodatusratkaisuja erilaisiin käyttötarpeisiin. Meillä on laaja tuotevalikoima, joka sisältää niin perinteiset yksikoriset suodattimet kuin tehokkaat tuplakorisuodattimetkin, ja kaikki suodattimet on suunniteltu kestämään teollisuuden vaativaa käyttöä.

Olipa kyseessä sitten tarve nopealle puhdistettavuudelle, säädettävälle suodatusasteelle tai jatkuvalle suodatusprosessin ylläpitämiselle, BPI-Chempumpin korisuodattimet tarjoavat tarvittavan suorituskyvyn ja luotettavuuden jokaiseen tarpeeseen!

Korisuodatin – Pyydä tarjous

Joni Nordström

Sinua palvelee

Joni Nordström

Joni Nordström
Mikko Pihlflyckt

Sinua palvelee

Mikko Pihlflyckt

Mikko Pihlflyckt

  Pyydä tarjous tästä tuotteesta


  TUOTTEET

  MPumpumps logoDellmeco logoArbo logoSAER logo Norma Group logoOetiker logoBandit logoPliotron logoPowertools logo

  Ota yhteyttä
  Puh. 09 272 6017
  bpi@bpi-chempump.fi

  Käyntiosoite
  Spjutsundintie 46
  01190 SIPOO

  Postiosoite
  PL 37
  01190 SIPOO-BOX

  Copyright © 2024 BPI-Chempump Oy

  Ota yhteyttä

  Pyydä tarjous